• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 450 gramų cukraus
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 250 gramų svarainių
  • 600 mililitrų vandens
  • 1 gramas citrinos rūgšties
  • 1 kilogramas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinijas nulupti, pašalinti sėklas ir supjaustyti kubeliais. Paruoštas cukinijas mirkyti 80 C pasaldintame ir parūgštintame vandenyje 5 - 6 min. Svarainius supjaustyti plonomis skiltelėmis ir išimti sėklas. Cukinijas ir svarainius sluoksniais dėti į pasterizavimui paruoštus stiklainius ir užpilti sirupu iš cukraus, vandens, gvazdikėlių, citrinos žievelės, citrinos rūgšties. Sirupui vartoti vandenį, kuriame buvo mirkytos cukinijos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų