• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (šviežias, kapotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kedro riešutų
  • 1.5 valgomojo šaukšto grietinėlės
  • 125 gramai pelėsinio sūrio (mėlynasis arba Gorgonzola)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supyliau į puodą sultinį ir užvirinau.
    Cukiniją nuploviau, nulupau, išėmiau sėklas ir supjausčiau minkštimą kubeliais.
    Sudėjau į užvirusį sultinį cukinijos kubelius bei smulkintą sūrį ir viriau apie 5 min.
    Po 5 min. nukėliau puodą nuo ugnies ir viską sutryniau blenderiu.
    Tuomet paviriau dar apie 3 min.
    Po 3 min. supyliau grietinėlę, sudėjau pakepintus kedro riešutus, baziliką, paskaninau druska bei pipirais ir išmaišiusi patiekiau.
    Skanaus.

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (šviežias, kapotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek kedro riešutų
  • 1.5 valgomojo šaukšto grietinėlės
  • 125 gramai pelėsinio sūrio (mėlynasis arba Gorgonzola)
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 litro sultinio (vištienos)
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supyliau į puodą sultinį ir užvirinau.
    Cukiniją nuploviau, nulupau, išėmiau sėklas ir supjausčiau minkštimą kubeliais.
    Sudėjau į užvirusį sultinį cukinijos kubelius bei smulkintą sūrį ir viriau apie 5 min.
    Po 5 min. nukėliau puodą nuo ugnies ir viską sutryniau blenderiu.
    Tuomet paviriau dar apie 3 min.
    Po 3 min. supyliau grietinėlę, sudėjau pakepintus kedro riešutus, baziliką, paskaninau druska bei pipirais ir išmaišiusi patiekiau.
    Skanaus.

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų