• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (lapeliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos (malta)
  • 300 gramų voveraičių
  • 300 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 2 vienetai cukinijos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (lapeliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulienos (malta)
  • 300 gramų voveraičių
  • 300 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių
  • 2 vienetai cukinijos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukinijas perpjauname per pusę, išimame vidurius su sėklomis , pabarstome druska ir pipirais, dedame ant blėkutės.

    Į faršą susedame pjaustytas voveraites ir svogūnus, bei baziliko lapelius, dedame druskos , pipirų, santa marijos mėsos prieskonių, viską sumaišome ir sudedame į cukinijas.

    Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame, supjautome riekelėmis ir sudedame ant faršo.

    Sutarkuojame smulkiai sūrį ir užbarstome ant pomidorų.

    Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 45-60 minučių. Paragaukite skonis tikrai super, mūsų šeimai labai patinką.Skanaus.

Autorius: Engrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų