INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 700 mililitrų baltojo vyno
- 2 saujos ledukų
- 700 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į didelį dubenį supilame baltąjį vyną, putojantį vyną ir sudedame cukrų, susmulkintas citrinas ir apelsinus. Suberiame ledo kubelius. Išmaišome.
Autorius: Redita
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 700 mililitrų baltojo vyno
- 2 saujos ledukų
- 700 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į didelį dubenį supilame baltąjį vyną, putojantį vyną ir sudedame cukrų, susmulkintas citrinas ir apelsinus. Suberiame ledo kubelius. Išmaišome.
Autorius: Redita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI