• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 50 gramų jogurto (arba grietinė)
  • 1 vienetas pieniško šokolado
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinius ir viską maišome pora minučių. Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais (miltų tiek, kad tešla nebūtų labai tiršta), supilame jogurtą, citrinos sultis. Viską sumaišome. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie puse valandos, 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį keksą glaistome ištirpintu šokoladu (skaniausiai pieniškas). Skanaus!

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 50 gramų jogurto (arba grietinė)
  • 1 vienetas pieniško šokolado
  • 50 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinius ir viską maišome pora minučių. Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais (miltų tiek, kad tešla nebūtų labai tiršta), supilame jogurtą, citrinos sultis. Viską sumaišome. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie puse valandos, 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį keksą glaistome ištirpintu šokoladu (skaniausiai pieniškas). Skanaus!

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų