Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinius ir viską maišome pora minučių. Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais (miltų tiek, kad tešla nebūtų labai tiršta), supilame jogurtą, citrinos sultis. Viską sumaišome. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie puse valandos, 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį keksą glaistome ištirpintu šokoladu (skaniausiai pieniškas). Skanaus!
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
100 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
50 gramų jogurto (arba grietinė)
1 vienetas pieniško šokolado
50 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištriname sviestą su cukrumi, įdedame tarkuotą citrinos žievelę, kiaušinius ir viską maišome pora minučių. Įberiame miltus kartu su kepimo milteliais (miltų tiek, kad tešla nebūtų labai tiršta), supilame jogurtą, citrinos sultis. Viską sumaišome. Tešlą supilame į kepimo formą ir kepame apie puse valandos, 180 laipsnių temperatūroje. Iškepusį keksą glaistome ištirpintu šokoladu (skaniausiai pieniškas). Skanaus!