Miltus sumaišome su maltais makadamijų riešutais, cukrumi ir kepimo milteliais. Į dubenį su sumaišytais sausais ingredientais įmušame kiaušinius, sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame romą ir viską gerai išmaišome. Į gautą masę supilame ištirpintą bei atvėsintą sviestą ir viską vėl gerai išmaišome iki vientisos masės. Gautą tešlą sudėkite į formeles. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Palikite atvėsti. Atvėsusius keksiukus apšlakstykite sumaišytu citrinų sulčių bei medaus glaistu ir papuoškite citrinos griežinėliu. Skanaus.
Miltus sumaišome su maltais makadamijų riešutais, cukrumi ir kepimo milteliais. Į dubenį su sumaišytais sausais ingredientais įmušame kiaušinius, sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame romą ir viską gerai išmaišome. Į gautą masę supilame ištirpintą bei atvėsintą sviestą ir viską vėl gerai išmaišome iki vientisos masės. Gautą tešlą sudėkite į formeles. Kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Palikite atvėsti. Atvėsusius keksiukus apšlakstykite sumaišytu citrinų sulčių bei medaus glaistu ir papuoškite citrinos griežinėliu. Skanaus.