• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti į košę.
    Bulvių košę sumaišyti su nusunktu tunu, smulkintais svogūnais, salieru, petražolėmis, citrinos sultimis, kiaušiniu, druska bei pipirais.
    Iš gautos masės suformuoti apvalius kotletukus, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
    Skanaus.

Autorius: Sonata

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1/3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti į košę.
    Bulvių košę sumaišyti su nusunktu tunu, smulkintais svogūnais, salieru, petražolėmis, citrinos sultimis, kiaušiniu, druska bei pipirais.
    Iš gautos masės suformuoti apvalius kotletukus, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
    Skanaus.

Autorius: Sonata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų