Bulves nuskusti, išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti į košę. Bulvių košę sumaišyti su nusunktu tunu, smulkintais svogūnais, salieru, petražolėmis, citrinos sultimis, kiaušiniu, druska bei pipirais. Iš gautos masės suformuoti apvalius kotletukus, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Skanaus.
Autorius: Sonata
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
1 vienetas salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1/3 stiklinės kvietinių miltų
1 vienetas tunų (konservuotas, skardinė)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir sutrinti į košę. Bulvių košę sumaišyti su nusunktu tunu, smulkintais svogūnais, salieru, petražolėmis, citrinos sultimis, kiaušiniu, druska bei pipirais. Iš gautos masės suformuoti apvalius kotletukus, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Skanaus.