REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišykite visus birius produktus: abejus miltus, kepimo miltelius, sodos miltelius, druską.
Kitame dubenėlyje sumaišykite kefyrą ar jogurtą, kiaušinius, cukrų (arba medų), aliejų ir citrinų žieveles.
Į birių produktų dubenį supilkite skystų produktų mišinį ir lengvai viską išmaišykite - tik tiek, kad susimaišytų ingredientai, nseijaudinkite, jei liks gumulėlių. Pabaigoje supilkite virtus burnočius (jei jie pernelyg sulipę, lengvai pakedenkite juos šakute), ir viską dar kartą lengvai sumaišykite.
Palikite pastovėti. - Įkaitinkite keptuvę.
Galite truputį patepti aliejumi.
Kepkite norimo dydžio blynelius po minutę - dvi iš abiejų pusių, kol šie gražiai paruduos, bet išliks minkšti ir purūs.
Pagardinkite medumi ar sirupu ir ragaukite. :)
REKLAMA