Kiaušinį išplakti su pienu, kefyru, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir viską išplakti. Supilti tirpintą sviestą ir dar kartą gerai išplakti. Leisti tešlai pabrinkti apie 15 min. Kepti įkaitintoje vaflinėje. Patiekti apibarsčius cukraus pudra, su uogiene ar kitu mėgstamu pagardu. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
50 mililitrų pieno
200 mililitrų kefyro
50 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį išplakti su pienu, kefyru, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Suberti miltus ir viską išplakti. Supilti tirpintą sviestą ir dar kartą gerai išplakti. Leisti tešlai pabrinkti apie 15 min. Kepti įkaitintoje vaflinėje. Patiekti apibarsčius cukraus pudra, su uogiene ar kitu mėgstamu pagardu. Skanaus!