Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Išsukame sviestą su 3 šaukštais cukraus bei vaniliniu cukrumi iki baltos masės. Sudedame kiaušinį, išplakame, suberiame miltus ir išminkome vientisą tešlą. Tešlą padaliname į 2 dalis ir plonai iškočiojame. Supjaustome iškočiotą tešlą trikampiais, apibarstome likusiu cukrumi bei cinamonu ir suvyniojame tūbeles. Kepame apie 15 min., kol gražiai pagelsta. Iškeptas skareles atvėsiname ant grotelių ir apibarstome cukraus pudra. Mėgaujamės su arbata!
Autorius: Urtė
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono (maltas)
šiek tiek cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai cukraus (+ 6 a. š.)
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
80 gramų sviesto
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Išsukame sviestą su 3 šaukštais cukraus bei vaniliniu cukrumi iki baltos masės. Sudedame kiaušinį, išplakame, suberiame miltus ir išminkome vientisą tešlą. Tešlą padaliname į 2 dalis ir plonai iškočiojame. Supjaustome iškočiotą tešlą trikampiais, apibarstome likusiu cukrumi bei cinamonu ir suvyniojame tūbeles. Kepame apie 15 min., kol gražiai pagelsta. Iškeptas skareles atvėsiname ant grotelių ir apibarstome cukraus pudra. Mėgaujamės su arbata!