Šitas patiekalas patiks visiems, kas mėgsta azijietišką virtuvę ir nori pasigaminti kažką panašaus namuose. Tai tobulas variantas. O slaptasis ingredientas yra padažas - jis šiam patiekalui suteikia visą tobulybę. Jeigu nepatinka aštrus čili skonis, galima pasirinkti iš kitų šios serijos padažų, kurie yra kiek švelnesni.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 pakelis makaronų (kiaušininiai, 200 g)
- 400 gramų vištos filė
- 1 vienetas brokolių
- 1 vienetas raudonosios paprikos
- 1 pakelis padažo (Santa maria Soy & Sweet Chili, 150 g)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas aitriųjų paprikų
- 1 pundelis laiškinių česnakų (smulkinti)
- 1 pundelis kalendrų
- 3 skiltelės česnakų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti makaronus, taip, kaip nurodyta ant pakelio.
- Supjaustyti česnaką, vištienos filė, morką ir paprikas plonais šiaudeliais. Susmulkinti kalendras. Brokolius supjaustyti, mažais žiedynais.
- Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti visas daržoves. Suberti vištieną ir kepti toliau. Po to supilti padažą ir dar 10 min. patroškinti.
- Sumaišyti su makaronais, pabarstyti laiškiniais česnakais.
REKLAMA