• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas pupelių (konservuotos, indelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėgstami)
  • šiek tiek čili pipirų (malti (milteliai))
  • 0.5 kilogramo mesos (bet kokia, malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įdedame pusę kilogramo bet kokios maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar maišytos), tai, ką mėgstame. Puodą su malta mėsa kaitiname ant viryklės tol, kol mėsa sukris ir apvirs savo sultyse. Galima įpilti šiek tiek aliejaus. Mažiau svils. Svilimo nebijoti, mėsa tik skaniau apkepa. Kaistančią maltą mėsą maišyti. Tada į tą patį puodą su apvirusia malta mėsa įpilame vieną indelį pupelių pomidorų padaže. Aš pilu indelį su raudonosiomis pupelėmis aitriosios paprikos padaže. Norint, kad pasta būtų skystesnė, įpilame pomidorų padažo (bus skaniau). Pilame tiek, kiek mums atrodo kad užtenka. Tuomet pastos aštrumą "reguliuojame" prieskoniais – trintais česnakais, čili prieskoniais, jelapeno pipirais, druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Galima pridėti ir mėgstamų kitų prieskonių. Būtinai įdėkite smulkiai pjaustyto svogūno. Kuo daugiau svogūno, tuo sultingesnė pasta. Aišku, jei mėgstate svogūną. Kai malta mėsa, pupelės ir padažas su visais gardžiaisiais priedais puode pradeda "burbuliuoti", įtarkuojame fermentinio sūrio. Išmaišome. Atskirai išverdame spagečius. Spagečius virti kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirusius spagečius sudedame į lėkštę. Ant spagečių viršaus uždedame čili pastos. Paveikslėlyje parodyta viena porcija. Iš pagaminto kiekio išeina daugiau porcijų.
    Skanaus!

Autorius: Vladas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas pupelių (konservuotos, indelis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėgstami)
  • šiek tiek čili pipirų (malti (milteliai))
  • 0.5 kilogramo mesos (bet kokia, malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą įdedame pusę kilogramo bet kokios maltos mėsos (kiaulienos, jautienos ar maišytos), tai, ką mėgstame. Puodą su malta mėsa kaitiname ant viryklės tol, kol mėsa sukris ir apvirs savo sultyse. Galima įpilti šiek tiek aliejaus. Mažiau svils. Svilimo nebijoti, mėsa tik skaniau apkepa. Kaistančią maltą mėsą maišyti. Tada į tą patį puodą su apvirusia malta mėsa įpilame vieną indelį pupelių pomidorų padaže. Aš pilu indelį su raudonosiomis pupelėmis aitriosios paprikos padaže. Norint, kad pasta būtų skystesnė, įpilame pomidorų padažo (bus skaniau). Pilame tiek, kiek mums atrodo kad užtenka. Tuomet pastos aštrumą "reguliuojame" prieskoniais – trintais česnakais, čili prieskoniais, jelapeno pipirais, druska ir grūstais juodaisiais pipirais. Galima pridėti ir mėgstamų kitų prieskonių. Būtinai įdėkite smulkiai pjaustyto svogūno. Kuo daugiau svogūno, tuo sultingesnė pasta. Aišku, jei mėgstate svogūną. Kai malta mėsa, pupelės ir padažas su visais gardžiaisiais priedais puode pradeda "burbuliuoti", įtarkuojame fermentinio sūrio. Išmaišome. Atskirai išverdame spagečius. Spagečius virti kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirusius spagečius sudedame į lėkštę. Ant spagečių viršaus uždedame čili pastos. Paveikslėlyje parodyta viena porcija. Iš pagaminto kiekio išeina daugiau porcijų.
    Skanaus!

Autorius: Vladas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų