• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištos filė
  • 1 vienetas iceberg salota (arba pekino kopūstai)
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 100 gramų batono
  • 1 vienetas agurkų
  • Padažui:
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek citrinų sultys
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištos filė
  • 1 vienetas iceberg salota (arba pekino kopūstai)
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 100 gramų batono
  • 1 vienetas agurkų
  • Padažui:
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek citrinų sultys
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos file supjaustyti gabaliukais. Pakepinti su druska ir pipirais ar jūsų mėgstamais prieskoniais.
  2. Salotą susmulkinti ir sudėti į lėkštę. Agurką nulupti ir susmulkinti, dėti ant salotų.
  3. Batoną supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti keptuveje. Ant salotų ir agurkų sudėti vištienos file keptą, batoną ir tarkuota sūrį.
  4. Padažą pasidaryti iš alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų. Užpilti ant salotų. Skanaus!

Autorius: Egle

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų