INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 150 gramų margarino
- 1 vienetas batono
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 200°C temperatūros.
Batoną supjaustome stambiomis riekėmis ir pašauname į orkaitę 10 -14 minučių, kol gražiai apskrunda.
Išimame batoną ir greitai jį ištriname česnaku. Tada aptepame margarinu ir pabarstome žolelėmis.
Skanaus :)
Autorius: Liucija
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 150 gramų margarino
- 1 vienetas batono
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitiname orkaitę iki 200°C temperatūros.
Batoną supjaustome stambiomis riekėmis ir pašauname į orkaitę 10 -14 minučių, kol gražiai apskrunda.
Išimame batoną ir greitai jį ištriname česnaku. Tada aptepame margarinu ir pabarstome žolelėmis.
Skanaus :)
Autorius: Liucija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI