INGREDIENTAI:
- 45 gramai baklažanų
- 100 gramų bulvių
- 25 gramai pomidorų pastos
- 15 gramų svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų (petražolės, salierai)
- 30 gramų sparaginių pupelių (ankštys)
- 75 gramai avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į molinius karščiui atsparius puodelius (čenachines) sudėti gabaliukais supjaustytą avieną, šiaudeliais supjaustytas bulves, supjaustytus pomidorus, baklažaną, svogūnus, kubeliais supjaustytas šparaginių pupelių ankštis (galima ir paprastas pupeles), užberti druskos, ant viršaus išdėlioti perrištų žalumynų pundelius. Pripilti tiek vandens, kad produktai būtų apsemti, užvožti dangtelius ir virti orkaitėje, kol aviena ir bulvės suminkštės.
Nuimti surištus prieskonius, užbarstyti po žiupsnelį šviežių ir patiekti tuose pačiuose puodeliuose.
REKLAMA