• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų mesos
  • 10 vienetų bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai sultinio (kubeliais)
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų mesos
  • 10 vienetų bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 5 skiltelės česnakų
  • 5 vienetai sultinio (kubeliais)
  • 5 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į čenachams skirtus indelius sutarkuojam arba supjaustome kubeliais morkas, sudedam pasūdyta bei pabarstyti pipirais mėsa(supjaustyta kubeliais), supjaustytas bulves. Į kiekvieną indelį dedam po sultinio kubelį, užpilame verdančių vandenių iš arbatinuko(tiek, kad apsemtu bulves). Pašauname į orkaite 220 °C temp. apie 40 min. Išimam, į kiekvieną indelį išspaudžiame po skiltelę česnako ir įdedam po šaukštį grietinės.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų