• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (baltas)
  • 3/5 stiklinės ledukų
  • 3 valgomieji šaukštai romo (Cachaca)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Laimą supjaustyti į 4 dalis (išimti baltą vidinę dalį), užpilti kuo stambesnių kruopelių cukrumi, pagrūsti, kol iš laimo išsiskirs truputis sulčių, o į cukrų įsigers aromatinių medžiagų iš laimo žievelės.
    Priberti ledukų, užpilti Cachaca, pamaišyti pagaliuku.
    Jei vietoj Cachacos naudosite kitą baltą romą, kokteilis vadinsis Caipirissima, jei degtinę - Caipirosca.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų