• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio krienų (tarkuoti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 stiklinės majonezo
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 400 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virti burokėliai nulupami, sutarkuojami. Pridedama varškės, smulkiai supjaustyto svogūno, krienų. Viskas sumaišoma, pagardinama, užpilama majonezu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų