INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 100 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtus burokėlius, agurką supjaustykite kubeliais.
Supjaustykite svogūną.
Supilkite pupeles, viską pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezu, pamaišykite ir valgykite.
Skanaus!
Autorius: Roma
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek majonezo
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 100 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirtus burokėlius, agurką supjaustykite kubeliais.
Supjaustykite svogūną.
Supilkite pupeles, viską pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezu, pamaišykite ir valgykite.
Skanaus!
Autorius: Roma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI