Burokėlius sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su marinuotais grybais. Į salotas įspausti česnakus, įdėti majonezo, įberti pipirų, ir išmaišyti. Jei reikia pasūdyti. Paskaninti krapais ar kitais žalumynais.
Autorius: Aurelija S.
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
šiek tiek krapų (papuošimui)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
3 vienetai burokėlių (virti)
100 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su marinuotais grybais. Į salotas įspausti česnakus, įdėti majonezo, įberti pipirų, ir išmaišyti. Jei reikia pasūdyti. Paskaninti krapais ar kitais žalumynais.