Burokėlius nuskusti ir sutarkuoti, svogūnus supjaustyti šiaudeliais, pomidorus -nedidelėm skiltelėm, viską sudėti ir troškinti 40min. Pradžioj atrodys daug masės, bet troškinant sukris, atsiras skysčio. Patroškinus sudėti prieskonius, dar kokias 5 min. troškinam, karštą mišrainę dedam į stiklainius ir uždarom. Tikrai labai skanu, kas mėgsta burolėlius, tam patiks, pamėginkit!
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
2 kilogramai pomidorų pastos (žali)
2 kilogramai svogūnų
2 valgomieji šaukštai druskos
200 gramų aliejaus
2 kilogramai burokėlių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuskusti ir sutarkuoti, svogūnus supjaustyti šiaudeliais, pomidorus -nedidelėm skiltelėm, viską sudėti ir troškinti 40min. Pradžioj atrodys daug masės, bet troškinant sukris, atsiras skysčio. Patroškinus sudėti prieskonius, dar kokias 5 min. troškinam, karštą mišrainę dedam į stiklainius ir uždarom. Tikrai labai skanu, kas mėgsta burolėlius, tam patiks, pamėginkit!