INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 30 gramų porų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 500 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porus supjaustyti ir sumaišyti su burokėliais. Pagal skonį įdėti druskos, pipirų (aš dedu kvapnuosius pipirus). Viską išmaišyti su alyvuogių aliejumi. Pateikiant lėkštėje apibarstyti pjaustytu poru.
Autorius: neringa
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 30 gramų porų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 500 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porus supjaustyti ir sumaišyti su burokėliais. Pagal skonį įdėti druskos, pipirų (aš dedu kvapnuosius pipirus). Viską išmaišyti su alyvuogių aliejumi. Pateikiant lėkštėje apibarstyti pjaustytu poru.
Autorius: neringa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI