• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 30 gramų porų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porus supjaustyti ir sumaišyti su burokėliais. Pagal skonį įdėti druskos, pipirų (aš dedu kvapnuosius pipirus). Viską išmaišyti su alyvuogių aliejumi. Pateikiant lėkštėje apibarstyti pjaustytu poru.

Autorius: neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 30 gramų porų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porus supjaustyti ir sumaišyti su burokėliais. Pagal skonį įdėti druskos, pipirų (aš dedu kvapnuosius pipirus). Viską išmaišyti su alyvuogių aliejumi. Pateikiant lėkštėje apibarstyti pjaustytu poru.

Autorius: neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų