• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos burokėlių (koteliai ir lapai (žalių arba apvirtų))
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai miltai
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos burokėlių (koteliai ir lapai (žalių arba apvirtų))
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • šiek tiek krapų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 valgomieji šaukštai miltai
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Blynams reikia smulkiai supjaustytų kuo plonesnių burokėlių kotelių ir kuo jaunesnių lapelių. Peraugę ir stori koteliai netinka. Bet jeigu yra tik tokie burokėlių koteliai ir lapai, juos galima apvirti kelias minutes
  2. Smulkiai susipjaustyti svogūną, jo laiškus, krapus, viską sudėti į iš miltų, pieno ir kiaušinių pasidarytą įprastą blynams masę. Tada sudėti burokėlius. Įdėti druskos. Gerai išmaišyti. Jeigu per skysta, įdėti miltų.
  3. Kepti kaip paprasčiausius blynus. Tik ant mažos ugnies. Dažniau pavartant, kad burokėliai spėtų suminkštėti. Nors man patinka, kai tie koteliai šiek tiek dar traškūs.
  4. Skanu ir karšti, ir šalti blyneliai. Su grietine. Su kefyru. Skanaus.

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų