REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 5
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Blynams reikia smulkiai supjaustytų kuo plonesnių burokėlių kotelių ir kuo jaunesnių lapelių. Peraugę ir stori koteliai netinka. Bet jeigu yra tik tokie burokėlių koteliai ir lapai, juos galima apvirti kelias minutes
- Smulkiai susipjaustyti svogūną, jo laiškus, krapus, viską sudėti į iš miltų, pieno ir kiaušinių pasidarytą įprastą blynams masę. Tada sudėti burokėlius. Įdėti druskos. Gerai išmaišyti. Jeigu per skysta, įdėti miltų.
- Kepti kaip paprasčiausius blynus. Tik ant mažos ugnies. Dažniau pavartant, kad burokėliai spėtų suminkštėti. Nors man patinka, kai tie koteliai šiek tiek dar traškūs.
- Skanu ir karšti, ir šalti blyneliai. Su grietine. Su kefyru. Skanaus.
REKLAMA