INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės pupelių
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų kiaulės lašinių
- 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų) (tirpinti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės raugintų kopūstų (troškinti)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 800 gramų burokėlių
- 250 gramų mesos (virta)
- šiek tiek krienų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
REKLAMA