Dubenyje sumaišyk sviestą su cukraus pudra iki vientisos masės.
Per sietelį persijok miltus, kepimo ir saldaus kremo miltelius (100 g). Suberk druską.
Persijotus produktus po truputį berk į sviesto masę ir maišyk. Pakabink šaukštą tešlos ir suvoliok rutuliuką. Rutuliukus išdėliok ant skardos ir iš viršaus spustelk šakutės dantukais, kad šiek tiek susiplotų.
Kepk orkaitėje 15-18 min., kol sausainėliai įgaus švelniai auksinį atspalvį.
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus pudros
175 gramai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
175 gramai sviesto (minkštas)
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitink orkaitę iki 180 oC.
Dubenyje sumaišyk sviestą su cukraus pudra iki vientisos masės.
Per sietelį persijok miltus, kepimo ir saldaus kremo miltelius (100 g). Suberk druską.
Persijotus produktus po truputį berk į sviesto masę ir maišyk. Pakabink šaukštą tešlos ir suvoliok rutuliuką. Rutuliukus išdėliok ant skardos ir iš viršaus spustelk šakutės dantukais, kad šiek tiek susiplotų.
Kepk orkaitėje 15-18 min., kol sausainėliai įgaus švelniai auksinį atspalvį.