• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių (nuskustos ir supjaustytos)
  • 6 česnakų
  • 2 vienetai porų (vidutinio dydžio, gerai nuplauti ir pjaustyti)
  • šiek tiek druskos (ir pipirai)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų grietinės (20 proc. riebumo)
  • 1 litras sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių (nuskustos ir supjaustytos)
  • 6 česnakų
  • 2 vienetai porų (vidutinio dydžio, gerai nuplauti ir pjaustyti)
  • šiek tiek druskos (ir pipirai)
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 100 gramų grietinės (20 proc. riebumo)
  • 1 litras sultinio (vištienos arba daržovių)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 asmenims

    Patiekimui: Šoninės, tarkuoto sūrio, grietinės ir šviežių žolelių.

    Išlydykite sviestą dideliame puode ir kepkite jame porus apie 5 min, kol pradės geltonuoti. Sudėkite česnakus ir kepkite dar 1–2 min. Vėliau sudėkite bulves, SANTA MARIA žolelių mišinį, supilkite sultinį ir gerai išmaišykite. Uždengę puodą dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 40 min., kol daržovės suminkštės. Po to palikite kelioms minutėms atvėsti, įdėkite grietinę ir sumalkite daržoves trintuvu. Pabarstykite druska ir pipirais. Patiekite su traškia šonine, tarkuotu sūriu, grietine ir smulkintomis šviežiomis žolelėmis.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų