Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves, svogūnus ir virti 10-15 min. Tada sudėti paruoštą silkę, pipirus, laurą, sviestą, supilti pieną. Pavirti. Paskaninti sriubą žalumynais, galima įpilti šlakelį grietinėlės.
Autorius: Vilma
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių
300 gramų svogūnų
500 gramų silkių (šviežia)
2 stiklinės pieno
80 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti supjaustytas bulves, svogūnus ir virti 10-15 min. Tada sudėti paruoštą silkę, pipirus, laurą, sviestą, supilti pieną. Pavirti. Paskaninti sriubą žalumynais, galima įpilti šlakelį grietinėlės.