• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • Padažui:
  • 200 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • Padažui:
  • 200 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, 1 svogūną ir česnako skilteles nulupti, nuplauti ir viską smulkiai sutarkuoti.
  2. Pieną ir aliejų užvirinti ir supilti į tarkuotas bulves. Paskaninti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.
  3. Paruoštą masę supilti į kepimo skardą ir dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 60 minučių.
  4. Padažui labai mažame kiekyje aliejaus pakepinti vieną smulkintą svogūną ir pjaustytus pievagrybius, paskaninti druska, pipirais. Baigiant kepti, supilti grietinėlę ir pakaitinti, kad sutirštėtų.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų