REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirkite su lupena pasūdytame vandenyje. Leiskite joms atšalti, tada nulupkite, sudėkite į dubenį ir gerai sutrinkite. Po vieną įmaišykite abu kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos. Kol ruošite kroketų įdarą, atidėkite bulvių tešlą į šalį.
- Susmulkinkite svogūną, petražoles. Keptuvėje apie 5 minutes pakepinkite supjaustytus produktus, faršą ir grybus su šaukšteliu mėsos prieskonių bei juodaisiais pipirais.
- Vandeniu sudrėkinkite rankas, imkite norimą kiekį bulvių tešlos ir suformuokite maždaug apvalios formos blyną. Dėkite ant vidurio įdaro, sulyginkite kraštelius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.
REKLAMA