• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (smulkintas)
  • 10 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta, arba druska)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdamos bulvės sūdytame, laurų lapeliais bei pipiriukais pagardintame vandenyje ir paliekamos atvėsti.
    Atvėsusios bulvės sutrinamos kaip bulvių košė grūstuku (geriau nenaudokite blenderio, nes gausis per skysta).
    Tada dedami malti pipirai, bazilikas, Vegeta, įmušamas kiaušinis, beriami miltai (jų reikia tik tiek, kad masė taptų lengvai lipdoma) ir viskas išminkome.
    Šaukštu imama gauta masė, pavoliojama džiūvėsėliuose ir delnais formuojama rutuliuko forma.
    Visi suformuoti bulvių kroketai verdami gerai įkaitusiame aliejuje.
    Labai skanu valgyti su grietinės ir kepinto svogūno padažu. Taip pat tinka kaip garnyras prie kepintų dešrelių ir salotų.
    Skanaus, mielieji!

Autorius: Wywa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (smulkintas)
  • 10 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Vegeta, arba druska)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdamos bulvės sūdytame, laurų lapeliais bei pipiriukais pagardintame vandenyje ir paliekamos atvėsti.
    Atvėsusios bulvės sutrinamos kaip bulvių košė grūstuku (geriau nenaudokite blenderio, nes gausis per skysta).
    Tada dedami malti pipirai, bazilikas, Vegeta, įmušamas kiaušinis, beriami miltai (jų reikia tik tiek, kad masė taptų lengvai lipdoma) ir viskas išminkome.
    Šaukštu imama gauta masė, pavoliojama džiūvėsėliuose ir delnais formuojama rutuliuko forma.
    Visi suformuoti bulvių kroketai verdami gerai įkaitusiame aliejuje.
    Labai skanu valgyti su grietinės ir kepinto svogūno padažu. Taip pat tinka kaip garnyras prie kepintų dešrelių ir salotų.
    Skanaus, mielieji!

Autorius: Wywa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų