Nulupkite ir supjaustykite kubeliais bulves. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Nulupkite česnaką ir svogūnus. Česnaką sugrūskite, o svogūnus smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje pakepinkite svogūnus su trupučiu aliejaus. Sudėkite vištieną, karį, lauro lapelius ir kepkite, kol vištiena parus. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir įpilkite maždaug 750ml vandens. Troškinkite, kol bulvės pasidarys minkštos. Jei reikia, įpilkite vandens. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Patiekite karštą. Patiekalas maždaug 6 asmenims, skanaus ;)
Autorius: Erika
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliais)
3 vienetai svogūnų
400 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 valgomasis šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite ir supjaustykite kubeliais bulves. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Nulupkite česnaką ir svogūnus. Česnaką sugrūskite, o svogūnus smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje pakepinkite svogūnus su trupučiu aliejaus. Sudėkite vištieną, karį, lauro lapelius ir kepkite, kol vištiena parus. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir įpilkite maždaug 750ml vandens. Troškinkite, kol bulvės pasidarys minkštos. Jei reikia, įpilkite vandens. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Patiekite karštą. Patiekalas maždaug 6 asmenims, skanaus ;)