• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliais)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais bulves. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Nulupkite česnaką ir svogūnus. Česnaką sugrūskite, o svogūnus smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje pakepinkite svogūnus su trupučiu aliejaus. Sudėkite vištieną, karį, lauro lapelius ir kepkite, kol vištiena parus. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir įpilkite maždaug 750ml vandens. Troškinkite, kol bulvės pasidarys minkštos. Jei reikia, įpilkite vandens. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Patiekite karštą. Patiekalas maždaug 6 asmenims, skanaus ;)

Autorius: Erika

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliais)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais bulves. Vištieną supjaustykite juostelėmis. Nulupkite česnaką ir svogūnus. Česnaką sugrūskite, o svogūnus smulkiai supjaustykite. Gilioje keptuvėje pakepinkite svogūnus su trupučiu aliejaus. Sudėkite vištieną, karį, lauro lapelius ir kepkite, kol vištiena parus. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir įpilkite maždaug 750ml vandens. Troškinkite, kol bulvės pasidarys minkštos. Jei reikia, įpilkite vandens. Pasūdykite ir įberkite pipirų. Patiekite karštą. Patiekalas maždaug 6 asmenims, skanaus ;)

Autorius: Erika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų