Bulves sutarkuoti bulvių (geriau tarpinis variantas tarp burokų ir smulkios tarkos) tarka, tarkius nusunkti. Faršą pagardinti pipirais, česnakais, ir puse svogūnų (smulkiai papjaustytų), pakepti keptuvėje apie 15 min. Nusunktus tarkius sumaišyti su kiausiniais, grietine, įberti druskos, svogūnų. Formą patepti riebalais, iškloti kopūsto lapais, įdėti pusę bulvių tarkių, per vidurį paruoštą faršą, ant jo sutarkuoti sūrį, ant sūrio pabastyti svogūnų, vėl suberti likusius tarkius. Papuošti galima ant viršaus ornamentu iš ketčupo.
SKANAUs
Gaila nėra foto, nes pagalvojau kai jau buvo suvalgyta.
Autorius: Darius
INGREDIENTAI:
9 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kopūstų (lapai kepimo formai uždengti)
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves sutarkuoti bulvių (geriau tarpinis variantas tarp burokų ir smulkios tarkos) tarka, tarkius nusunkti. Faršą pagardinti pipirais, česnakais, ir puse svogūnų (smulkiai papjaustytų), pakepti keptuvėje apie 15 min. Nusunktus tarkius sumaišyti su kiausiniais, grietine, įberti druskos, svogūnų. Formą patepti riebalais, iškloti kopūsto lapais, įdėti pusę bulvių tarkių, per vidurį paruoštą faršą, ant jo sutarkuoti sūrį, ant sūrio pabastyti svogūnų, vėl suberti likusius tarkius. Papuošti galima ant viršaus ornamentu iš ketčupo.
SKANAUs
Gaila nėra foto, nes pagalvojau kai jau buvo suvalgyta.