Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)
Autorius: viktoras
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
150 gramų grietinėlės
300 gramų dešros (daktariška)
200 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais ir dedamos vienu sluoksniu į indą. Ant viršaus vienu sluoksniu dedama daktariška dešra ir smulkiai pjaustyti svogūnai. Tuomet dar vienas sluoksnis bulvių ir tarkuotas fermentinis sūris. Viską užpilam 150 g grietinėlės ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame kol grietinėlė užvirs. (Druska ir pipirai pagal skonį)