200 gramų vaisių (spanguolės, vyšnios, bananai ir t.t.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuojame bulves, morkas ir svogūnus. Pieną reikia pavirinti ant silpnos ugnies, sudėti į masę kiaušinius, išplaktus su druska ir prieskoniais. Vaisius reikia supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti per rupesnę tarka. Viską sudėjus į skardą arba indą kepti orkaitėje (iki 200 laipsnių 1 valandą).
Padažas: Tinka įvairiausi padažai. Skaniausias yra varškės: varškė 200 g, Grietinė 100 g, Vanilinis cukrus pagal skonį. Viską išmaišyti ir patiekti su plokštainiu.
Autorius: Arūnas Sekonas
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo bulvių
200 gramų morkų
2 vienetai svogūnų (nebūtina)
3 vienetai kiaušinių
0.5 litro pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (bulvėms)
200 gramų vaisių (spanguolės, vyšnios, bananai ir t.t.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuojame bulves, morkas ir svogūnus. Pieną reikia pavirinti ant silpnos ugnies, sudėti į masę kiaušinius, išplaktus su druska ir prieskoniais. Vaisius reikia supjaustyti kubeliais arba sutarkuoti per rupesnę tarka. Viską sudėjus į skardą arba indą kepti orkaitėje (iki 200 laipsnių 1 valandą).
Padažas: Tinka įvairiausi padažai. Skaniausias yra varškės: varškė 200 g, Grietinė 100 g, Vanilinis cukrus pagal skonį. Viską išmaišyti ir patiekti su plokštainiu.