Nuskustas bulves sutarkuoti ir užplikinti stikline virinto pieno. Sutarkuoti burokine tarka cukiniją ir pridėti druskos bei pipirų. Cukiniją sumaišyti su bulvių tarkiais. Žarnas gerai išvalyti ir lengvai prikimšti įdaru. Įdėti į skardą, užpilti vandeniu, subadyti dantų krapštuku ir kepti apie 1 valandą 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Truputį pakepus, vėl pabadyti. Valgyti su spirgučių ir giretinės padažu. Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė pieno
3 vienetai kiaulienos žarnų
šiek tiek druskos
400 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves sutarkuoti ir užplikinti stikline virinto pieno. Sutarkuoti burokine tarka cukiniją ir pridėti druskos bei pipirų. Cukiniją sumaišyti su bulvių tarkiais. Žarnas gerai išvalyti ir lengvai prikimšti įdaru. Įdėti į skardą, užpilti vandeniu, subadyti dantų krapštuku ir kepti apie 1 valandą 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Truputį pakepus, vėl pabadyti. Valgyti su spirgučių ir giretinės padažu. Skanaus.