• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (didelės, virtos su lupenomis, 5-6)
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek kiaušinių (1-2)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ("Vegeta")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale.
    Įmušti kiaušinius, sudėti prieskonius (kmynus) ir miltus.
    Minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų.
    Iš tešlos padaryti nedidelius, storus rombo formos blynelius ir virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
    Galima valgyti, kaip garnyrą, ar prie švilpikų pasigaminti padažą, kaip leidžia fantazija.
    Skanaus.

Autorius: Dalia

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (didelės, virtos su lupenomis, 5-6)
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek kiaušinių (1-2)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių ("Vegeta")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuplauti, išvirti su lupenomis, ataušinti, nulupti ir sumalti mėsmale.
    Įmušti kiaušinius, sudėti prieskonius (kmynus) ir miltus.
    Minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų.
    Iš tešlos padaryti nedidelius, storus rombo formos blynelius ir virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
    Galima valgyti, kaip garnyrą, ar prie švilpikų pasigaminti padažą, kaip leidžia fantazija.
    Skanaus.

Autorius: Dalia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų