INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (parūkyti)
- šiek tiek taukų (riebalų)
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų raugintų kopūstų
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių (įvarūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu, sumaišykite su pjaustytu svogūnu ir riebaluose patroškinkite pusę valandos. Bulves sutarkuokite, nusunkite, įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Įkeitintuose riebaluose kepkite didelius blynus.
Supjaustykite lašinukus ir pakepinkite.
Paimkite ataušusį blyną, uždėkite ant jo kopūstų ir perlenkite. Taip paruoštus blynus sudėkite į puodą, užpilkite grietine ir patroškinkite. Skanaus!
REKLAMA