Į sutarkuotas bulves įmuškite kiaušinius, įdėkite druskos ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės iškepkite blynus. Padažui kubeliais supjaustytą kiaulieną iškepkite keptuvėje. Ant iškepusios kiaulienos užberkite 2 v. š. miltų ir truputį palaukite, kol miltai pradės putoti. Tada įpilkite pieno, visą tai užvirinkite ir skanaukite su iškepusiais blynais. Skanaus!
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių
400 gramų kiaulienos
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
500 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (ar sviesto kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į sutarkuotas bulves įmuškite kiaušinius, įdėkite druskos ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės iškepkite blynus. Padažui kubeliais supjaustytą kiaulieną iškepkite keptuvėje. Ant iškepusios kiaulienos užberkite 2 v. š. miltų ir truputį palaukite, kol miltai pradės putoti. Tada įpilkite pieno, visą tai užvirinkite ir skanaukite su iškepusiais blynais. Skanaus!