Susitarkuojame morką, susipjaustome svogūną ir pakepiname ant aliejaus. Bulves nulupame ir sutarkuojame. Mėsą sumaišome su pakepintais svogūnais, morkomis, pridedame prieskonių ir išmaišome. Tarkuotas bulves pasūdome ir sumaišome su miltais. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą bulvių tarkių, tada truputį mėsos ir vėl bulvių tarkių. Kai viena pusė apkepa apverčiame ir apkepame kitą pusę. Kepame ant silpnos ugnies. Skanaus.
Autorius: Julia
INGREDIENTAI:
3/5 kilogramo bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
250 gramų jautienos faršo
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susitarkuojame morką, susipjaustome svogūną ir pakepiname ant aliejaus. Bulves nulupame ir sutarkuojame. Mėsą sumaišome su pakepintais svogūnais, morkomis, pridedame prieskonių ir išmaišome. Tarkuotas bulves pasūdome ir sumaišome su miltais. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame po šaukštą bulvių tarkių, tada truputį mėsos ir vėl bulvių tarkių. Kai viena pusė apkepa apverčiame ir apkepame kitą pusę. Kepame ant silpnos ugnies. Skanaus.