Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos, avižiniai dribsniai užpilami šiltu vandeniu keletui minučių, kad išbrinktų. Į tarkius įmušami kiaušiniai, pilamas kefyras, miltai, druska, supjaustomas svogūnas (kam nepatinka galima ir nedėti) ir sudedami dribsniai. Išmaišoma ir kepama kaip įprastai keptuvėje su aliejumi. Patiekiama su daržovėmis ar tiesiog mėgstamu padažu. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
7 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai kefyro
šiek tiek druskos
7 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos, avižiniai dribsniai užpilami šiltu vandeniu keletui minučių, kad išbrinktų. Į tarkius įmušami kiaušiniai, pilamas kefyras, miltai, druska, supjaustomas svogūnas (kam nepatinka galima ir nedėti) ir sudedami dribsniai. Išmaišoma ir kepama kaip įprastai keptuvėje su aliejumi. Patiekiama su daržovėmis ar tiesiog mėgstamu padažu. Skanaus.