Nuskustas bulves sutarkuoti ir ištrinti kartu su varške. Įmušti porą kiaušinių ir viską gerai išmaišyti. Berti druskos pagal skonį, aguonų bei maltų juodųjų pipirų. darkart viską gerai išmaišyti. Kepti įkaitintame aliejuje keptuvėje. Patiekti su grietine. Skanaus ;)
Autorius: Lijana M.
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aguonų
1 kilogramas bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai varškės (kpakeliai)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves sutarkuoti ir ištrinti kartu su varške. Įmušti porą kiaušinių ir viską gerai išmaišyti. Berti druskos pagal skonį, aguonų bei maltų juodųjų pipirų. darkart viską gerai išmaišyti. Kepti įkaitintame aliejuje keptuvėje. Patiekti su grietine. Skanaus ;)