Nuskustas bulvės išskobkite. Įdarui sviestą sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvis be kaulų, kapotą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus. Viską išmaišykyte su pamidorų padažu, priesoniais ir šiuo mišiniu įdarykite bulves. Kepimui skirtą indą patepkite riebalais, sudėkite bulves, ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje, kol bulvės suminkštės. Baigdami kepti, užberkite tarkuoto sūrio.
Autorius: renata
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (virti)
20 gramų džiūvesėlių
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
50 gramų pieno
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
150 gramų grietinės
500 gramų žuvies (rūkyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulvės išskobkite. Įdarui sviestą sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvis be kaulų, kapotą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus. Viską išmaišykyte su pamidorų padažu, priesoniais ir šiuo mišiniu įdarykite bulves. Kepimui skirtą indą patepkite riebalais, sudėkite bulves, ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje, kol bulvės suminkštės. Baigdami kepti, užberkite tarkuoto sūrio.