Nuplauti ir susmulkinti brokolius žiedynais. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes. Išversti į kepimo skardą, užpilti sultiniu, apibarstyti sūriu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais ir kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Autorius: Salvija
INGREDIENTAI:
70 gramų džiūvesėlių (pyrago)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
70 gramų sviesto
600 gramų brokolių
150 gramų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti ir susmulkinti brokolius žiedynais. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes. Išversti į kepimo skardą, užpilti sultiniu, apibarstyti sūriu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais ir kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.