• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų džiūvesėlių (pyrago)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto
  • 600 gramų brokolių
  • 150 gramų sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti ir susmulkinti brokolius žiedynais.
    Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes.
    Išversti į kepimo skardą, užpilti sultiniu, apibarstyti sūriu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais ir kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Autorius: Salvija

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų džiūvesėlių (pyrago)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 70 gramų sviesto
  • 600 gramų brokolių
  • 150 gramų sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti ir susmulkinti brokolius žiedynais.
    Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes.
    Išversti į kepimo skardą, užpilti sultiniu, apibarstyti sūriu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti džiuvėsėliais ir kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Autorius: Salvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų