REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną išbrinkinkite vandeny ir ištirpinkite.
- 20x20 cm formą išklokite maistine plėvele ir perbraukite aliejuotu delnu. Formos dugną pabarstykite kokosų drožlėmis.
- Kambario temperatūros baltymus išplakite iki standžių putų,supilkite cukrų ir dar paplakite kol ištirps cukrus. Plakant plona srovele, supilkite ištirpintą ir atvėsintą želatiną, supilkite kvapus ir citrinos rūgštelę, viską gerai išplakite iki standžių putų. Gautas putas supilkite į paruoštą formą, viršų išlyginkite ir apibarstykit kokosų drožlėm bei padėkit į šaldytuvą, kad sustingtų.
- Kai sustings, ant formos uždėkite lentutę ir ant jos išverskite putėsius. Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais...
Skanu,ne per saldu...Skonis šiek tiek primena paukščių pieną. Siūlyčiau šį skanėstą pamirkyti šokolade.
Skanaus.
REKLAMA