• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • šiek tiek bazilikų
  • 2 vienetai citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai acto (aviečių)
  • 1 stiklinė jogurto (natūralus)
  • 8 vienetai krevečių be kevalo (virtos)
  • 300 gramų braškių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Braškes perpjauti per pusę.
    Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę. Iš abiejų citrinų išspausti sultis.
    Avokadą nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir aplaistyti citrinos sultimis.
    Braškes, avokadą kartu su krevetėmis sudėti į salotinę lėkštę.
    Sumaišyti actą, aliejų, druską ir žiupsnelį cukraus. Gautu padažu aplaistyti salotas.
    Jogurtą sumaišyti su citrinos žievele ir užpilti ant salotų.
    Salotas papuošti baziliku.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • šiek tiek bazilikų
  • 2 vienetai citrinų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai acto (aviečių)
  • 1 stiklinė jogurto (natūralus)
  • 8 vienetai krevečių be kevalo (virtos)
  • 300 gramų braškių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Braškes perpjauti per pusę.
    Nuo vienos citrinos nutarkuoti žievelę. Iš abiejų citrinų išspausti sultis.
    Avokadą nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir aplaistyti citrinos sultimis.
    Braškes, avokadą kartu su krevetėmis sudėti į salotinę lėkštę.
    Sumaišyti actą, aliejų, druską ir žiupsnelį cukraus. Gautu padažu aplaistyti salotas.
    Jogurtą sumaišyti su citrinos žievele ir užpilti ant salotų.
    Salotas papuošti baziliku.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų