Varškė ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į mažą puodelį įpilame šiek tiek šalto pieno ir jame išmaišome krakmolą, o likusį pieną viriname. Į pavirintą pieną supilame piene išmaišytą krakmolą. Karštą pieno kisielių supilame ant varškės, gerai išmaišome ir šiek tiek pravėsus supilame braškių sirupą bei vėl viską išmaišome. Apvalios formos dugną išklojame sausainiais ir ant jų pilame pagaminta varškės kremą. Dedame į šaldytuvą 4 valandoms ir ragaujame. Skanaus!
Autorius: Ernesta
INGREDIENTAI:
300 gramų cukraus
4 valgomieji šaukštai krakmolo
1.5 litro pieno
350 mililitrų sirupo (braškių)
400 gramų sausainių
500 gramų varškės
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškė ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į mažą puodelį įpilame šiek tiek šalto pieno ir jame išmaišome krakmolą, o likusį pieną viriname. Į pavirintą pieną supilame piene išmaišytą krakmolą. Karštą pieno kisielių supilame ant varškės, gerai išmaišome ir šiek tiek pravėsus supilame braškių sirupą bei vėl viską išmaišome. Apvalios formos dugną išklojame sausainiais ir ant jų pilame pagaminta varškės kremą. Dedame į šaldytuvą 4 valandoms ir ragaujame. Skanaus!