• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 160 gramų cukraus
  • 400 mililitrų vandens
  • 20 gramų želatinos
  • 40 gramų želės (braškių skonio)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruoškite želatiną - užpilkite ją maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikite 10 minučių.
    Tuomet paimkite didelį indą, dėkite į jį cukrų bei želė, išmaišykite, užpilkite 300 ml karšto vandens ir gerai viską išmaišykite, kad cukrus bei želė ištirptų.
    Pamirkintą želatiną užkaiskite ir maišant ištirpinkite, tačiau neužvirkite.
    Tuomet želatiną ir želė sumaišykite į vientisą masę ir palikite, kad atauštų iki kambario temperatūros.
    Atvėsus plakite masę apie 20 minučių, kol masė sutirštės.
    Masę gerai išplakus pilkite ją į kepimo popieriumi išklotą formą, išlyginkite jos paviršių ir uždengę dėkite nakčiai į šaldytuvą, kad masė sustingtų.
    Masei sustingus apverskite ją ir nuimkite popierių.
    Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
    Kiekvieną gabaliuką apvoliokite cukraus pudroje.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 160 gramų cukraus
  • 400 mililitrų vandens
  • 20 gramų želatinos
  • 40 gramų želės (braškių skonio)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruoškite želatiną - užpilkite ją maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikite 10 minučių.
    Tuomet paimkite didelį indą, dėkite į jį cukrų bei želė, išmaišykite, užpilkite 300 ml karšto vandens ir gerai viską išmaišykite, kad cukrus bei želė ištirptų.
    Pamirkintą želatiną užkaiskite ir maišant ištirpinkite, tačiau neužvirkite.
    Tuomet želatiną ir želė sumaišykite į vientisą masę ir palikite, kad atauštų iki kambario temperatūros.
    Atvėsus plakite masę apie 20 minučių, kol masė sutirštės.
    Masę gerai išplakus pilkite ją į kepimo popieriumi išklotą formą, išlyginkite jos paviršių ir uždengę dėkite nakčiai į šaldytuvą, kad masė sustingtų.
    Masei sustingus apverskite ją ir nuimkite popierių.
    Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
    Kiekvieną gabaliuką apvoliokite cukraus pudroje.
    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų