INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 500 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 700 gramų pievagrybių
- 40 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš pieno, kiaušinių, cukraus, miltų ir trupučio druskos išmaišyti skystą blynų tešlą ir iškepti didelius, per visą keptuvę blynus.
Pievagrybius ir svogūną smulkiai supjaustyti, pakepinti keptuvėje, išimti, atvėsinti, įberti juodųjų pipirų, druskos, majonezo ir išmaišyti.
Ant išteptos riebalais kepimo skardos dėti blynus, pertepant juos pievagrybių mase, ant viršutinio užberti tarkuoto sūrio. Kepti orkaitėje 20-30 minučių.
REKLAMA