INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 1 vienetas kiaušinių
- 90 gramų kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- 50 mililitrų grietinėlės
- 40 gramų juodojo šokolado (drožlės)
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio baltymą išplakti iki standžių putų. Trynį gerai išplakti su pienu, grietinėle ir vaniliniu cukrumi. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišyti. Atsargiai įmaišyti baltymą ir šokolado drožles. Kepti aliejuje, kol išsipūs ir gražiai apskrus. Iškepus vieną keptuvę, išvalyti, kad neliktų šokolado ir nedegtų. Pabarstyti cukraus pudra.
Autorius: http://forelle.blogas.lt