Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Įmaišykite jogurtą, aliejų ir miltus. Į sodą įlašinkite kelis lašus acto arba citrinos sulčių ir įmaišykite į tešlą. Obuolius nulupkite ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite griežinėliais. Jei neturite specialaus peilio išpjauti obuoliams, supjaustykite skiltelėmis. Merkite obuolių gabaliukus į tešlą ir dėkite į keptuvę. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes. Skanaus!
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
3 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės jogurto (natūralus)
0.5 arbatinio šaukštelio sodos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Įmaišykite jogurtą, aliejų ir miltus. Į sodą įlašinkite kelis lašus acto arba citrinos sulčių ir įmaišykite į tešlą. Obuolius nulupkite ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite griežinėliais. Jei neturite specialaus peilio išpjauti obuoliams, supjaustykite skiltelėmis. Merkite obuolių gabaliukus į tešlą ir dėkite į keptuvę. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes. Skanaus!